Szállások a Balatonnál


Balatoni szálláshelyek a Balaton körül!
Térképes szálláskereső a Balaton északi és a Balaton déli partján.

Balaton térkép, kiadó nyaralókkal, szállásokkal, apartmanokkal településenként

Balatoni szállások:

> Ábrahámhegy (14)
> Alsóőrs (1)
> Badacsony (6)
> Badacsonylábdihegy (1)
> Badacsonyőrs (1)
> Badacsonytomaj (6)
> Badacsonytördemic (2)
> Balatonalmádi (6)
> Balatonederics (2)
> Balatongyörök (1)
> Gyenesdiás (4)
> Gyulakeszi (1)
> Lesencefalu (1)
> Révfülöp (1)
> Szentbékkálla (1)
> Szigliget (1)

Badacsonytördemic településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Csopak településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonkersztúr településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonmáriafürdő településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonvilágos településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonaliga településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonszárszó településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonszemes településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonlelle településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Fonyód településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonfűzfő településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonakali-Dörgicse településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Badacsonyörs településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonfenyves településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonboglár településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonföldvár településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Siófok településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonfüred településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Keszthely településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Szigliget településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Pálköve településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonkenese településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Vonyarcvashegy településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonederics településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatongyörök településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Gyenesdiás településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Balatonalmádi településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Alsőörs településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Révfülöp településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Badacsony településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Badacsonytomaj településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Ábrahámhegy településen kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján Opus Utazási Iroda - kiadó szállások, nyaralók, apartmanok a Balaton partján

Ábrahámhegy a Balatonnál

Badacsonytomaj a Balatonnál

Balatonalmádi a Balatonnál

Ábrahámhegyi strand Badacsonytomaji nagy strand Balatonalmádi a Balatonnál

A Balaton északi partján Badacsony és Révfülöp községek között félúton fekvő Ábrahámhegy település a tó egyik legkedveltebb fürdőhelye, egyrészt, mert az üdülőhelyet félkör alakban hegyek zárják el a szelektől, másrészt pedig a falut átszelő Burnót-patak apró homokszemcsés hordaléka homokfövenyt alakított ki a strand területén.

A Badacsony hegy keleti lábánál elterülő Badacsonytomaj település, a Badacsony borvidék közigazgatási és szolgáltató központja. A 2004-ben várossá avatott üdülőhelyhez tartozik Badacsonyörs és Badacsony, amely egybe épült a központi településsel, ami meghatározza a térség idegenforgalmát.

Balatonalmádi mint fürdőhely 1877 óta ismert. Fejlődéséhez az első nagy lendületet az 1909-ben megépült Kossuth vasút adta. Érdemes sétát tenni a parkban, a strandfürdő mögött terül el, és szép szobrok díszítik. A cserlak erdőn át, a 296 m-en levő Szabadság- kilátótoronyhoz érünk. A sétaútvonal a balatoni kék jelzést követi. Az út hossza 8 km.

Balatoni szállások Ábrahámhegyen >>

Balatoni szállások Badacsonytomaj >>

Balatoni szállások Balatonalmádiban >>

BŐVEBBEN >>>

BŐVEBBEN >>>

BŐVEBBEN >>>

Vonyarcvashegy a Balatonnál

Badacsony a Balatonnál

Balatonederics a Balatonnál

Vonyarcvashegy a Balatonnál Badacsony a Balatonnál Balatonederics a Balatonnál

A Baltont a Keszthelyi - hegységgel összekötő lankás dombokon található a község. Vonyarc és Vashegy 1850 - ben egyesült, ekkor a lakosság nagy része még szőlőműveléssel foglalkozott. Ez a tevékenység még ma is jellemző a környék lakosságára, ezt a hegyoldalban találaható borpincék is igazolják. A strandon óriáscsúszda, vízifocipálya, vizisípálya, gyermek-medence, két stranröplabda - , egy kézilabda - pálya valamint korszerű kiszolgálóegységek várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A tapolcai-medence vulkánikus hegycsoportjának déli tagja a Badacsony-hegy, melynek lábánál terül el Badacsony település. A hegy borospincékkel, éttermekkel övezett túraútvonalai, nevezetességei és szórakoztató központja, nagy vendégszeretettel várja az idelátogató turistákat. A nyüzsgést, szórakozást, aktív pihenést kedvelő vendégek megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket.

A település kiváló lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak, a szőlőhegyeken szép népi stílusú présházak, parasztházak, impozáns nyaralók sorakoznak. A település nagy látványossága az Afrika Múzeum, ahol élő afrikai állatok, gyűjtemények maszáj kunyhók találhatók és a nemrég felfedezett Csodabogyós cseppkőbarlang, amely a Dunántúl egyik legnagyobb cseppkőbarlangja. A település strandja jó minőségű és jól felszerelt szolgáltató egységekkel rendelkezik.

Balatoni szállások Vonyarcvashegy >>

Balatoni szállások Badacsonyban >>

Balatoni szállások Balatonedericsen >>

BŐVEBBEN >>>

BŐVEBBEN >>>

BŐVEBBEN >>>

 

 MagyarDeutschEnglish FacebookTwitter

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY

GYORS LINKEK

 > Részletes szállás keresés
 > Last-Minute szálláshelyek
 > Medencés szállás
 > Kutyabarát szálláshely
 > Ház, tulajdonos nélkül
 > Nyári szálláshelyek
 > Szálláshelyek egész éven át

Gyorskereső

  Keresés létszám szerint:
 
  Települs szerint:
   

 

Balatoni ingatlan ajánlataink
Jooble állások
   
 
 
 

<< KezdőlapLap tetejére >>

       Balatoni szállás | Medencés szállások | Kutyabarát szálláshelyek | Szálláskereső | Balaton térkép| Kereső