Opus Utazási Iroda

Foglalási feltételek, információk

Foglalási feltételek

Foglalási feltételek, információk (érvényes 2021.02.09- től)

Kedves Vendégeink!

Tisztelettel üdvözöljük Önöket vendégeink körében. Mielőtt nyaralását lefoglalná, kérem, olvassa el az alábbi tájékoztatót, amely fontos információkat tartalmaz.

1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetése:

A foglalás történhet, e-mailben, telefonon, vagy személyesen irodáinkban. Megrendelése után a kívánt szolgáltatást visszaigazoljuk, ezzel elismerve az adott nyaraló, apartman , panzió, szállodai szolgáltatás lefoglalását.

Az előleg megfizetése a visszaigazolás dátumától számított 8 napon belül esedékes. Történhet postai úton, átutalással, SZÉP kártyával vagy személyesen.

Az előleg a szállásdíj 25%-a, de minimum 25 000.- Ft.

A foglalási visszaigazolás kiküldése után, a foglaló fél fizetési kötelezettséggel tartozik az Opus Idegenforgalmi Kft.-nek mindaddig, míg foglalását írásban le nem mondja.

Előleg fizetése történhet Ft.-ban vagy euróban.

Amennyiben az előleg fizetés SZÉP kártyával történik, lemondás esetén csak a mindenkori banki jutalékkal csökkentett összeget áll módunkban visszatéríteni.

2. Lemondási feltételek:

A megrendelt nyaraló, apartman, panzió, szállodai szolgáltatás lemondását írásban lehet megtenni.

A lemondási díjak a következők:

a nyaralás megkezdése előtt 29-14 nap között a teljes összeg 15 % -a.

a nyaralás megkezdése előtt 1-14 nap között a teljes összeg 40 % -a.

az érkezés napján vagy "no - show" esetén egységesen 100%

3. A megrendelt szolgáltatások módosítása:

A foglalás módosítására előzetes egyeztetés alapján van mód. /létszám, időpontváltozás/ Így a módosított visszaigazolás válik érvényessé.

4. Módosítás az OPUS Utazási Iroda részéről:

Az OPUS Utazási Iroda fenntartja a módosítás jogát. Előfordulhatnak előre nem látható technikai problémák, nehézségek, /csőtörés, víz-csatorna- villany technikai problémák, szerződésbontás, váratlan, előre ki nem számítható tragédiák, természeti katasztrófák, ingatlan időközbeni eladása, előző vendég okozta károk, stb..../

Amennyiben az Utazási Iroda tudomást szerez a problémáról, értesíti a vendéget és másik ugyanolyan paraméterekkel rendelkező nyaralót ajánl fel az ár változtatása nélkül. Amennyiben az érkezés napján történik a technikai probléma, az iroda csereházat biztosít a vendégnek.

5. Foglalás tartama, létszám, árak, részvételi díjak:

A nyaralók ill. apartmanok elő- utó- és középszezonban minimum 5 éjszakára, bármilyen érkezési és távozási nappal foglalhatók, mely előzetes egyeztetés alapján változhat.

Főszezonban minimum 7 éjszakára lehet foglalni.

A lefoglalt nyaralót csak a megadott maximális létszámmal lehet használni. Az árak tartalmazzák a szállásdíjat, az áram, a víz, a villany költségét és az ágynemű használatot.

Nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót és a kauciót, melyet érkezéskor készpénzben kell kiegyenlíteni.

6. Érkezés:

A kulcsátadás, megérkezéskor a szálláshelyen vagy az Opus Utazási Irodában a visszaigazoláson feltüntetett helyen történik.

A szállás elfoglalható hétfőtől szombatig 14:00 óra és 17:00 óra között, vasárnap 11:00 és 13:00 között.

Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, autó műszaki hibája, későbbi elindulás) az adott időben nem tud megérkezni, kérem irodánkat értesíteni az iroda telefonszámán. / Foglalási visszaigazoláson /

Amennyiben a kulcsátadásra nyitvatartási időn kívül kell sort keríteni, úgy 5000 Forint készenléti díjat számítunk fel.

7. Egyéb költségek, szállásdíj fizetés:

A hátralék fizetése történhet készpénzzel a megérkezés napján irodánkban számla ellenében, illetve előre vagy azonnali utalással vagy SZÉP kártyával.

Egyéb-helyszínen fizetendő költségek:

Kaució: A nyaraló kulcsának átvételekor kauciót kell fizetni.

- 4 fős létszámig: 30.000 Ft.- a bérelt időszakra,

- 4-6 fős létszámig: 45.000 Ft.- a bérelt időszakra,

- 6 fő feletti létszám esetén: 60.000 Ft.- a bérelt időszakra.

Idegenforgalmi adó: Településenként változó 18 év felett, (300.-Ft - 450.-Ft.- 550.-Ft/fő/éjszaka)

Háziállat - a megjelölt nyaralókban lehetőség van házi kedvenccel együtt nyaralni, (kutya, macska) melynek költsége 10.000,- Ft. a bérelt időszakra.

Babaágy /utazó, összecsukható/, etetőszék - előzetes megrendelés alapján bérelhető, költsége 3.500,- Ft a bérelt időszakra.

Pótágy - előzetes megbeszélés alapján megrendelhető, amennyiben a nyaraló befogadó képessége megfelel még egy személy fogadására, költsége 3.000,- Ft /fő/ éj.

Fűtés - az elhasznált energia szerint, a gáz vagy villanyóra mérése alapján.

8. Távozás:

A szálláshelyet az elutazás napján 10:00 óráig kell elhagyni. A kauciót a kulcs leadásakor kapja vissza a vendég, amennyiben a nyaralóban nem történt károkozás. Ha kárt okozott a vendég, a jelenlegi piaci értéken köteles megtéríteni, mely a kaucióból levonásra kerül.

Amennyiben a kár meghaladja a kaució mértékét, a tulajdonossal történt megegyezés szerint történik a kártérítés megfizetése.

Kellemes nyaralást, jó pihenést kíván az OPUS Utazási Iroda!