Opus Utazási Iroda

Foglalási feltételek, információk

Foglalási feltételek

Foglalási feltételek, információk (érvényes 2010.03.10- től)

Kedves Vendégeink!

Tisztelettel üdvözöljük Önöket vendégeink körében. Mielőtt nyaralását lefoglalná, kérem olvassa el az alábbi tájékoztatót, amely fontos tudnivalókat tartalmaz.

1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetése:

A foglalás történhet, E-mailben, telefonon, faxon vagy személyesen irodáinkban. Megrendelése után a kívánt szolgáltatást visszaigazoljuk, ezzel elismerve az adott nyaraló, panzió, szállodai szolgáltatás lefoglalását. Önnek 1 példányt aláírva, irodánk címére vissza kell küldeni.

Cím: Opus Utazási Iroda - 8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi út

Az előleg megfizetése a visszaigazolás dátumától számított 3 napon belül esedékes.

Történhet postai úton, átutalással vagy személyesen. Az előleg a szállásdíj 25%-a, de minimum 25 000.- Ft. Ha a foglalás dátumától számított 8 napon belül nem érkezik meg az előleg, foglalását nem tudjuk érvényesnek tekinteni. Előleg fizetése kizárólag Ft.-ban történhet.

A SZÉP kártyával történő fizetést kérjük előre jelezni.

2. Lemondási feltételek:

A megrendelt nyaraló, panzió, szállodai szolgáltatás lemondását írásban lehet megtenni.

A lemondási díjak a következők:

a nyaralás megkezdése előtt 30 napig a teljes összeg 15 %-a,
a nyaralás megkezdése előtt 29-14 nap között a teljes összeg 40 %-a,
a nyaralás megkezdése előtt 1-14 nap között a teljes összeg 100 %-a.

3. A megrendelt szolgáltatások módosítása:

A foglalás módosítására előzetes egyeztetés alapján van mód. /létszám, időpontváltozás/ Így a módosított visszaigazolás válik érvényessé.

4. Módosítás az OPUS Utazási Iroda részéről:

Az OPUS Utazási Iroda fenntartja a módosítás jogát. Előfordulhatnak előre nem látható technikai problémák, nehézségek, /csőtörés, víz-csatorna- villany/ egyéb informatikai technikai problémák, szerződésbontás, váratlan, előre ki nem számítható tragédiák, természeti katasztrófák, ingatlan időközbeni eladása, előző vendég okozta károk, stb.../

Amennyiben az Utazási Iroda tudomást szerez a problémáról, értesíti a vendéget és másik ugyanolyan paraméterekkel rendelkező nyaralót ajánl fel az ár változtatása nélkül. Amennyiben az érkezés napján történik a technikai probléma, az iroda csereházat biztosít a vendégnek.

5. Foglalás tartama, létszám, árak, részvételi díjak:

A nyaralók, ill. apartmanok elő- utó- és középszezonban minimum 5 éjszakára, bármilyen érkezési és távozási nappal foglalhatók. Főszezonban minimum 7 éjszakára, szombattól szombatig tartó turnusokban lehet foglalni. A lefoglalt nyaralót csak a megadott maximális létszámmal lehet használni.

Az árak tartalmazzák a szállásdíjat, az áram, a víz, a villany költségét és az ágynemű használatot. Nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót.

6. Érkezés:

A kulcsátadás, megérkezéskor az adott településhez tartozó irodában a foglalási visszaigazolás 1 példányának bemutatásával történik. A szállás elfoglalható főszezonban (július, augusztus hó) délután 14:00 óra és 17:00 óra között, elő -utó -közép szezonban 13:00 óra és 17:00 óra között. Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, autó műszaki hibája, későbbi elindulás) az adott időben nem tud megérkezni, kérem irodánkat értesíteni a kulcsátadó iroda telefonszámán. /Foglalási visszaigazoláson/

7. Egyéb költségek, szállásdíj fizetés:

A megérkezés napján irodánkban számla ellenében történik a fizetés készpénzzel, vagy üdülési csekkel.

Egyéb-helyszínen fizetendő költségek:

Kaució: A nyaraló kulcsának átvételekor kauciót kell fizetni.

- 4 fős létszámig: 30.000 Ft.- a bérelt időszakra,

- 4-6 fős létszámig: 45.000 Ft.- a bérelt időszakra,

- 6 fő feletti létszám esetén: 60.000 Ft.- a bérelt időszakra.

Idegenforgalmi adó: településenként változó (300.-Ft - 450.-Ft.-/fő/éjszaka)

Háziállat - a megjelölt nyaralókban lehetőség van házi kedvenccel együtt nyaralni, (kutya, macska) melynek költsége 10.000,- Ft. a bérelt időszakra.

Babaágy /utazó, összecsukható/, etetőszék - előzetes megrendelés alapján bérelhető, költsége 3.500,- Ft a bérelt időszakra.

Pótágy - előzetes megbeszélés alapján megrendelhető, amennyiben a nyaraló befogadó képessége megfelel még egy személy fogadására, költsége 1.800,- Ft /fő/ éj

Fűtés - az elhasznált energia szerint, a gáz vagy villanyóra mérése alapján.

8. Távozás:

A szálláshelyet az elutazás napján 10:00 óráig kell elhagyni. A kauciót a kulcs leadásakor kapja vissza a vendég, amennyiben a nyaralóban nem történt károkozás. Ha kárt okozott a vendég, a jelenlegi piaci értéken köteles megtéríteni, mely a kaucióból levonásra kerül.

Amennyiben a kár meghaladja a kaució mértékét, a tulajdonossal történt megegyezés szerint történik a kártérítés megfizetése.

Kellemes nyaralást, jó pihenést kíván az OPUS Utazási Iroda!